torstai 7. tammikuuta 2016

Pakkaspäivän ajatuksia

Pakkaset tulivat vihdoinkin! 

Harmillisesti pakkasjakso sattui juuri ennen alakoululaisten päiväleiriä, joka oli tarkoitus pitää 9.1.2016. Päädyimme perumaan leiripäivän. Tällaisella pakkaskelillä hevosemme ovat innokkaita, saattavat ihmetellä vaikka pakkasen pauketta metsän puissa. Myös kova tuuli tallillamme voi tehdä puuhailusta kenkkua pakkaspäivinä. 

Vaikka pakkanen lauantaiksi hellittäisikin, tiedämme, että on turvallisempaa kokoontua isolla porukalla sellaisten päivien jälkeen kun hevoset ovat saaneet virikkeitä ratsastamalla, ajamalla tai jonkin koulutettavan asian äärellä. Nyt pakkaset minimoi hevosten kanssa puuhailun ja hevoset ovat myös tallissa enemmän. 

Helmikuun päiväleiri on tulossa 28.2 ja sinne otetaan ilmoittautumisia vastaan. Ilmoituksen leiristä löydät täältä blogista tai Facebook sivuiltamme. 


Pakkaspäivän aamuna touhua riittää tallilla. Hevosten vesiastian ei passaa olla jäässä päivän aikana. Velmu seurasi tilannetta läheltä ja kävikin heti hörppäämässä vettä. Hevosilla on pakkaspäivinä paljon heinää tarjolla.


Velmu tuli heti katsomaan kuka kuvailee aidan takana. 

Siru ajaa Velmun pois.


Melkoinen linssilude! 


Ralle oli jo saanut vettä riittävästi ja käy laumanjohtajan ominaisuudessa tarkastamassa mitä aidan takana tapahtuu.

Muistakaa ulkoilla, pukeutukaa lämpimästi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti