perjantai 21. helmikuuta 2014

Kiviä taskussa

Maanantaina 24.2.14 klo 19 esitetään Sotkamon lukion salissa Kajaanin Kaupunginteatterin ratkiriemukas ja ylistetty komedia Kiviä taskussa. Esityksen lipputulot lahjoitetaan lyhentämättöminä Sotkamon nuorisotoimen etsivälle nuorisotyölle. 

”Etsivä nuorisotyö on suunnattu alle 25-vuotiaille sotkamolaisille tai Sotkamossa opiskeleville nuorille. Tarkoituksena on tavoittaa tuen tarpeessa olevat nuoret ja ohjata heidät sellaisten palveluiden ja tuen piiriin, jolla edistetään heidän kasvuaan ja itsenäistymistään sekä pääsyä koulutukseen tai työmarkkinoille. Ilmoituksen nuoresta etsivälle nuorisotyölle voivat tehdä koulut, oppilaitokset, huoltajat tai muut nuoren tuntevat henkilöt, joilla on huoli nuoren elämäntilanteesta.” (www.sotkamo.fi / Nuorisotoimi)

”Sotkamossa puolitoista vuotta toiminut etsivä nuorisotyö tavoitti viime syksyn aikana 11 uutta nuorta muun muassa oppilaitosten, kavereiden ja huolestuneiden läheisten ilmoitusten perusteella. Tiivistä yhteistyötä vuonna 2013 tehtiin 23 nuoren kanssa. Yhteensä ilmoituksia mahdollisista avun tarvitsijoista tuli 38.” (Sotkamo-lehti 24.1.14)

”Kiviä taskussa sijoittuu Irlannin kuihtuvalle maaseudulle, jossa kuvataan unelmahöttöistä Hollywood-elokuvaa Irlannin maaseudusta. Tarina alkaa, kun kaksi kaverusta, Jake ja Charlie, menevät avustajiksi filmiin. Kaikki muuttuu kuitenkin joksikin muuksi kuin kumpikaan alunperin kuvitteli. 
                                                                                                                       
Kiviä taskussa on hillitön komedia, joka on näyttelijätaiteen juhlaa. Kaksi näyttelijää esittää yhteensä 15 roolia kuumasta Hollywood-kaunottaresta aina vanhaan maalaisukkoon saakka.

Esityksen kesto noin 2 tuntia 20 minuuttia, sisältää väliajan. Kiviä taskussa on Kajaanin Kaupunginteatterin ja Kotkan Kaupunginteatterin yhteistuotanto.(www.kajaaninteatteri.fi)

Ristinkantajat ry sai lahjoituksena kaksi lippua maanantain esitykseen Sotkamon lukiolla. Arvomme liput kaikkien tätä blogitekstiä kommentoineiden kesken su 23.2.14 kello 14.00! Kirjoita kommenttiin esimerkiksi kuinka usein käyt teatterissa!

6 kommenttia:

 1. Heidi ole minun puolella...Ei vaisinkaan =) Mutta todella hyvää ja tärkeää työtä teette, tsemppiä eteenpäin...

  VastaaPoista
 2. Ihana idea lahoittaa liput eteenpäin <3
  T. Mirva

  VastaaPoista
 3. Hienoa työtä teette! Tsemppiä jatkoon!
  Ja teatteriesitykseen ois kiva päästä, kun se tällä Sotkamossa nyt esitetään! :)

  VastaaPoista
 4. Ah, tästä tulikin mieleeni, että meillä on ollut koko syksyn ja alkuvuoden tarkoitus käydä katsomassa Liekeissä-musikaali, vaan vieläkään ei olla käyty.
  Lupaan, että erakoitumiseni on nyt saavuttanut lakipisteen ja nyt alan taas pikkuhiljaa palata ihmisten pariin ja TEKEMÄÄN jotain. Teatteri on minulle kovin mielekästä, jos osuu hyvä näytelmä kohdalle. Mielummin kävisin useamminkin teatterissa, mutta ainainen saamattomuus on ollut esteenä. Tänään kuitenkin vietän aikaa läheisten parissa ja menen nauttimaan paikallisesta elokuvateatterista :)

  Ihanaa sunnuntaita! Rakastakaa <3

  VastaaPoista
 5. Liekeissä-musikaali on kyllä katsomisen arvoinen! Menkää kaikki, jotka ette ole sitä vielä nähneet! :)

  VastaaPoista